Dit doen we

SPK verwerkt al het ingezamelde oud-papier en karton van Noord-Holland (boven het Noordzeekanaal) tot hoogwaardige producten, lees grondstoffen. De oude kranten, tijdschriften, het foldermateriaal en karton worden bij aankomst gesorteerd, vervolgens geperst in balen, om daarna door de papier- en verpak- kingsindustrie hergebruikt te worden.

WE ZIJN ER GOED IN

Maatwerk leveren. Dat is wat we doen. Voor het sorteren luisteren we eerst goed naar onze klant. Wat zijn de wensen. Welk materiaal is nodig om kwalita- tief het beste papier en karton te maken?

Met die wensen in ons achterhoofd maken wij de juiste samenstellingen van soorten papier, zodat de geperste balen, producten op maat zijn.

INKOOP IS ONZE KRACHT

We houden continu de markt in de gaten en verwerken, om tot de beste kwaliteit te komen, ook papier van buiten ons verzorgingsgebied en van over de grens.

Sortiva Papier en Karton. Het is onze merknaam plus onze twee grondstoffen die samen onze korte en krachtige naam vormen : SPK. Aangenaam kennis te maken.


Archiefvernietiging
is overigens een andere tak van sport. Dit vindt ook op ons terrein plaats. Wij werken hierbij nauw samen met REISSWOLF. Zij zijn gespecialiseerd in de verwerking van vertrouwelijke documenten, datadragers en technisch kantoorafval. SPK verwerkt het door hen aangeleverde materiaal.

‘De krant van gisteren, wordt de krant van morgen’